Meer resultaten voor geleen

geleen
Fout bij aanbesteding gemeentehuis Geleen Sittard-Geleen De Limburger.
Geleen Een aanbesteding rond het verbouwen en uitbreiden van het gemeentehuis in Geleen is niet volgens de regels verlopen. Dat concludeert Wim Vondenhoff in Heerlen, advocaat en gespecialiseerd in aanbestedingsrecht, uit een dossier dat in het bezit is van De Limburger.
Bewoners Sittard-Geleen niet blij met fusie: Groter is niet beter Nieuwsuur.
Een" echte Geleendenaar gaat niet in Sittard kijken, vult een vrouwelijke bezoeker hem aan. Geleen" is van Geleen" Een man is het met hen eens: In" Geleen is het liedjesconcours opgericht, in Geleen hebben we de eerste ijshockeyclub. Daar was Pinkpop, enzovoorts.
Geleen, Limburg. Verblijf, evenementen en dagjes uit in Geleen VVV Zuid-Limburg.
De stad Geleen staat bekend om haar festivals en het uitgebreide en verrassende winkelcentrum. De winkel-doedagen, braderie├źn en markten, zorgen ervoor dat Geleen een winkelparadijs bij uitstek blijft. Overnachten in Geleen. BB's' in Geleen. We hebben 1 BB gevonden. Campings in Geleen.
Volop nieuw ondernemerschap in centrum Geleen.
Op deze plek Markt 88 opent Bonnefanten Kunstuitleen in het voorjaar officieel haar nieuwe plek. Bonnefanten Kunstuitleen verhuist van Sittard naar Geleen. Opnieuw krijgt een winkelpand in het centrum van Geleen invulling en dat alles komt samen op een plek waar innovatie, verwondering, duurzaamheid en kunst centraal staan.
Geleen Wikipedia.
De wijk Lindenheuvel wordt met oostelijk Geleen verbonden middels twee ondertunnelingen van de spoorlijn Maastricht-Sittard; de in 1931 geopende Julianatunnel in Geleen-Centrum die tevens diende voor een betere bereikbaarheid van de Staatsmijn Maurits, en de in 1984 aangelegde Elsenburgtunnel aan de noordzijde van Geleen.
Inwoners Gemeente Sittard-Geleen.
Persbericht I Sittard-Geleen, 2 juli 2018 Burgemeester Sjraar Cox heeft vandaag de eigenaar van het gemeenschapsgebouw Merpati te Geleen geïnformeerd over zijn voornemen om het gebouw te sluiten voor een periode van 12 maanden op basis v. Tips om woninginbraak te voorkomen Accordion ingeklapt.
Geleen-Zuid en Kluis na de zomer op de schop.
ZOwonen investeert ruim 90 miljoen euro in dit gebied. De gemeente zorgt met een investering van zon anderhalf miljoen euro voor de benodigde aanpassingen in de infrastructuur, zoals het aanpassen van straten, fietspaden en parkeerplekken bij de nieuwe woningen. Het idee is dat we ingrijpen waar de problemen het grootst zijn.
Gemeente sluit horecazaak Raman Geleen Sittard-Geleen De Limburger.
De plantage kwam aan het licht bij een grote controle op naleving van horecaregels in Geleen op 18 mei. Verschillende zaken in het centrum kregen bezoek van de politie, de gemeente, de Belastingdienst, de Nederlandse Voedsel en Warenautoriteit NVWA en Enexis.
Restaurants in Geleen IENS.
Groenstraat 65 6162 EN Geleen 1.18km. Nog geen foto. Markt 40 6161 GJ Geleen 0.97km. Nog geen foto. Zuidhof 25 6164 Geleen 0.63km. Nog geen foto. Burgemeester Lemmensstraat 138 6163 JR Geleen 2.08km. Nog geen foto. Het Hartje van Geleen.

Contacteer ons