Resultaten voor Vergaderruimte

Vergaderruimte
Puzzelwoordenboek Vergaderruimte.
Met letters 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 Zoek. Eén puzzelwoord gevonden voor Vergaderruimte. Het overnemen van de woorden van het MWB puzzelwoordenboek is alléén toegestaan met een licentie.
Vergaderruimte in Friesland De Tijnjehoeve.
Vergaderruimte in Friesland. Vergaderruimte op een unieke locatie inspireert. Als u wilt vergaderen op een mooie plek een rustige plek waar u niet gestoord wilt worden, dan bent bij De Tijnjehoeve aan het juiste adres. Naast de goed uitgeruste vergaderruimte, is het ook mogelijk gebruik te maken van de groepsaccommodatie met maximaal 24 personen.
Vergaderruimte Zoetermeer.
Home Vergadergelegenheden Vergaderruimte. Vergaderruimte huren in Zoetermeer voor groepen van 5 tot 500 gasten. Vergaderruimte met een goede bereikbaarheid vanaf de A12! Onze vergaderruimten zijn van alle gemakken voorzien. 2B-Home Event Centre is een inspirerende vergaderlocatie en beschikt over diverse vergaderruimten met moderne audio visuele apparatuur, een ultra moderne klimaat en luchtbehandeling en zijn invalide toegankelijk.
Vergaderen DOK41.
Bij de huur van een vergaderruimte wordt de catering verzorgd door brasserie Lumen. Vraag bij het reserveren naar de mogelijkheden. Voor meer informatie of het plaatsen van een reservering mail naar info@dok41.nl of bel naar onze receptie 06-44114121. De dagindeling is als volgt.:
Vergaderruimte Fort Isabella.
Op zoek naar een vergaderruimte die per dag te huren is? Dan ben je op Fort Isabella aan het goede adres. In de grootste opzet is er plaats voor 24 zitplaatsen. In hetzelfde gebouw is bovendien het gezellige restaurant De Pure Keuken en koffie en theecafé t Stroopsoldaatje gevestigd.
Vergaderruimte Amsterdam Noord nodig? Het is mogelijk bij Kaap Noord!
Op verzoek kunnen wij een notulist, vertaler of andere secretariële ondersteuning verzorgen. Zoek en boek een vergaderruimte op vergaderruimte.amsterdam. Vergaderruimte Amsterdam Noord nodig? Op onze pagina vergaderruimte.amsterdam vindt u de informatie van al onze vergaderruimtes. U kunt hier ook direct boeken.
Huur een cursus-/ vergaderruimte.
Huur een cursus-/ vergaderruimte. Huur per uur! De Bibliotheek Goes heeft een aantrekkelijke ruimte die geschikt is voor het houden van vergaderingen en bijeenkomsten en het geven van workshops, spreekuren en cursussen. Deze ruimte die geschikt is tot 10 personen, wordt per uur verhuurd, heel praktisch en voordelig dus.
Vergaderruimte Amsterdam Hotel Casa Amsterdam.
Een kamer boeken. Het vinden van een geschikte vergaderruimte in Amsterdam kan lastig zijn met het grote aanbod van deze stad. Casa is een conferentiehotel in Amsterdam en biedt vergaderruimte tot 350 personen. Alle vergaderzalen beschikken over gratis en razendsnel wifi.
Vergaderruimte Hoorn.
Unieke vergaderruimte in Hoorn. Wanneer je op zoek bent naar een unieke plek voor je vergadering of training dan ben je bij Turf aan het goede adres. Onze vergaderlocatie is centraal gelegen in het centrum van Hoorn en uitstekend bereikbaar met auto en openbaar vervoer.

Contacteer ons