Op zoek naar villa?

villa
villa Nederlands woordenboek Woorden.org.
een kapitale villa. copy Kernerman Dictionaries. Hoe kun je villa krachtiger uitdrukken? kapitale villa; riante villa.; 13 definities op Encyclo. Oorspronkelijk grootschalig landbouwbedrijf met een stenen hoofdgebouw of een buitenverblijf van een aanzienlijke Romein. Thans is villa de aanduiding voor een vrijstaand.
La Villa Gallarati Scotti vergaderlocatie Italië, Milano Châteauform.
Uw gastvrouw en gastheer. We are delighted to host you at the Villa Gallarati Scotti to make you experience the italian Dolce Vita. We will make sure you feel like at home in our elegant Villa from the 17th century.
Villa van Alphen Home.
Voor de kinderen een skelterbaan, trampoline, schommel en groot voetbalveld. zie bijvoorbeeld dit exclusieve nagerecht. 5131 RJ Alphen NB. 013 508 27 54. Nationale Horeca Cadeaukaart. Horeca Nederland HN. Erkend leerbedrijf S-BB. Website: Prima Site. 2018 Villa van Alphen Privacybeleid.
Wow! Deze villa inclusief infinity pool in Bali kost maar 58 euro per nacht Beautify.
Deze villa inclusief infinity pool in Bali kost maar 58 euro per nacht. Deze villa inclusief infinity pool in Bali kost maar 58 euro per nacht. Rosa Tettero 23 aug 2018 Life. Parel witte stranden, boomhutjes met uitzicht op zee en ontelbaar veel feestjes.
Verborgen villa van Julio Iglesias te koop voor 145 miljoen video Quote.
Tik een zoekwoord. Verborgen villa van Julio Iglesias te koop voor 145 miljoen video. 17 maart 2018 om 1223.: Een hooglopende ruzie met de plaatselijke overheid zorgt ervoor dat de zanger van zijn Spaanse finca af wil. De finca is het familiehuis van de Iglesiasjes en vanwege de beroemdheid van enkele gezinsleden, ook zoon Enrique kennen we natuurlijk als latinzanger, is het stulpje goed verborgen gelegen in de buurt van Marbella en Puerto Banús.
Villa vakantiewoning in Gelderland voor 8 personen Marveld Recreatie.
Vijver villa LVV8. 8 Persoons luxe vijver villa. De villa LVV8 is een vrijstaande villa geschikt voor 8 personen. De vakantievilla is voorzien van 2 woonlagen en een berging. Op de begane grond vindt u de ruime hal met toilet en de trap.
Gratis woordenboek Van Dale.
Zweeds / Nederlands zw-nl. Je hebt gezocht op het woord: villa. v i lla de; vm; meervoud: villa's' verkleinwoord: villaatje 1 landelijk gelegen, vrijstaand groot woonhuis. Dit woord opzoeken in onze grootste woordenboeken? Bestel nu uw toegang of probeer Van Dale Online gratis.
Villa bij Zee.
Villa bij Zee. Vrijstaand vakantiehuis Villa bij Zee is rustig gelegen op het park t Hoogelandt en biedt een uitzicht over de weilanden. Het park ligt in het Nationaal Park Duinen van Texel, aan de rand van het Dennenbos waardoor vele wandel en fietspaden naast de deur liggen.
Villa Hoefstaete.
Hélène van Velzen heet u van harte welkom. De kleinschalige opzet van de villa, de deskundigheid van onze zorgprofessionals en de warme en betrokken inzet van alle medewerkers, maken Villa Hoefstaete tot een echt thuis voor onze bewoners. Ik ontmoet u graag voor een vrijblijvend gesprek en rondleiding in de villa.

Contacteer ons