Meer resultaten voor haarlem

haarlem
Bever Haarlem Bekijk de openingstijden van Bever Haarlem Bever.
Kom naar de BEACH POP-UP STORE in Bever Haarlem. Tijdens de zomermaanden hebben we de complete beach-collectie van Bever in de winkel. Kom langs in onze winkel. We zitten aan het Raaks! Onze winkel in het hartje van Haarlem is 7 dagen per week geopend.
Bevrijdingspop Vier de vrijheid.
Aftermovie Bevrijdingspop 2018. Bevrijdingspop Haarlem is het oudste Bevrijdingsfestival van ons land. Sinds 1980 wordt in Haarlem de vrijheid gevierd op 5 mei, vorig jaar trok het festival zon 130.000 bezoekers. Sinds 2008 wordt bovendien op 4 mei, na de Nationale Herdenking, het Bevrijdingspop Herdenkingsconcert gehouden, een klassiek concert met popinvloeden.
Haarlem Wikipedia.
Voetbalclub HFC Haarlem had er zijn stadion en ook Hockeyclub Haarlem, Rugbyclub Haarlem RFC Haarlem, de honk en softbalclub Sparks Haarlem en honkbalclub Kinheim zijn er gevestigd. Aan de westrand van het stadsdeel liggen het Pim Mulierstadion en de deels overkapte kunstijsbaan.
Haarlem bezienswaardigheden top 10.
Tijdens een 50 minuten durende boottocht passeer je meerdere bezienswaardigheden, maar heb je vooral een mooi uitzicht op de vele grachtenpanden die Haarlem rijk is. meer informatie over de grachtenrondvaart van Haarlem. De meest bekende molens van Haarlem zijn de Adriaan Molen en de Eenhoorn.
Stadsschouwburg Philharmonie Haarlem.
ma t/m vr 10-16u. Facebook Twitter YouTube Instagram. Stadsschouwburg Philharmonie Haarlem. powered by Peppered. Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt.
ABC Architectuurcentrum Haarlem.
01 oktober 2018. 09 juli 2018. 09 september 2018. Podium voor Architectuur en stedenbouw van Haarlem en omgeving lees meer. Sponsoren van het ABC lees meer. portretten van waterveiligheid Expositie. 09 juli 2018. 09 september 2018. Haarlemse architecten presenteren netwerk Expositie.
Een dagje uit in Haarlem: winkelen, eten en cultuur Visit Haarlem. Visit Haarlem.
Historie in Anno Haarlem. Anno Haarlem is een uniek bezoekerscentrum gelegen in het Stadhuis aan de Grote Markt. Een stap naar binnen, is een stap in de geschiedenis van Haarlem. Ook kun je er terecht voor animatiefilm Haarlem in Vogelvlucht.
Haarlem Marketing Visit Haarlem. Visit Haarlem.
Wij brengen Haarlem verder door het mooie aanbod in de stad uit te lichten en nieuwe initiatieven tot bloei te laten komen. Een groot hart voor de stad is wat ons drijft. Net als alle Haarlemmers willen we van de daken schreeuwen hoe bijzonder Haarlem is.
Teylers Museum kunst, natuurhistorie en wetenschap in Haarlem.
Información para los visitantes. Informazioni per i visitatori. Informação para visitantes. Teylers Museum kunst, natuurhistorie en wetenschap in Haarlem. Teylers Museum is het eerste en oudste museum van Nederland in Haarlem. Kom, en verwonder je over kunst, wetenschap, geschiedenis. Deze pagina delen.

Contacteer ons